Geamuri termopan

La protectia termica si fonica pe care o vom avea in urma montarii de tamplarie pvc rehau cu geam termopan contribuie intr-o masura destul de mare ce tipuri de geamuri termopan alegem.

termopaneTipurile de geam termopan folosit la termopane ferestre termopan si usi termopan sunt urmatoarele: geam termopan clar float, geam termopan Low-e, geam termopan nisip, geam termopan reflexiv, geam termopan mat etc.

La tamplarie pvc cu geamuri termopan se foloseste geam termopan de 24 mm sau 32 mm. Compartimentarea se face astfel: Prima sticla de geam termopan are 4 mm apoi este golul de 16 mm iar apoi este a doua sticla de geam termopan. La termopane in acel gol din geamuri termopane se poate pune optional argon.

Acesta are rolul de a stopa poluarea fonica si face ca sistemul de tamplarie pvc rehau cu geamuri termopan sa fie foarte eficient.

De asemeni putem recomanda sa se foloseasca geamul LowE la termopane deoarece acesta are o emisivitate redusa iar pe timpul iernii frigul de afara nu va patrunde in casa.