Plase tantari - Plase insecte

Click pe linkul de mai jos (scris cu albastru, cu litere mari) pentru

CALCULATOR TERMOPANE

Unde e recomandat sa montam Plase insecte / Plase tantari?

Vara nu putem concepe sa stam fara Plase insecte / Plase tantari la toate usile si ferestrele din locuinte. Sunt niste accesorii foarte simple, se monteaza imediat, se pot monta chiar daca vrem sa punem si rulouri exterioare la ferestre termopan. In cazul rulorilor exterioare va trebui sa avem deja montate plasele daca nu vrem sa avem probleme cu functionarea lor. Vom include in configuratia termopanelor si in proiectare si plasele anti-insecte pentru a putea sa le montam si sa le testam functionarea odata ce am montat si rulourile. Se impaca bine aceste doua accesorii, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji pentru ca nu vor exista probleme notabile.

Eficienta plaselor de insecte depinde foarte mult de locul in care se monteaza. Putem sa le avem la ferestre si la usi termopan, de regula. Daca le montam la ferestre, plasele ar trebui sa fie puse peste tot, inclusiv la ferestrele din interior, de exemplu cele care sunt indreptate spre balcoane. Asa ne vom proteja de orice insecte intra in balcon si reusesc sa treaca de protectia unor plase defecte. Ar fi recomandat sa le montam cat mai bine, cu o firma specializata, pentru a ne proteja si tot ce inseamna geamuri termopan. Nu vom mai avea praf asa de mult, vom putea sa intretinem mai simplu geamurile, plasele se sterg si ele foarte usor si se curata rapid.

Cum abordezi amplasarea unor Plase insecte / Plase tantari?

Plasele anti-insecte de la ferestre sunt diferite de cele de la orice fel de modele uși termopan, asa ca va trebui sa comandam doar plase pentru ferestre atunci cand vrem sa punem termopane peste tot in casa. Cu cat suntem mai atenti la modul in care sunt produse si montate plasele de la ferestrele termopan, cu atat le vom putea folosi cu o eficienta mai mare.

In privinta plaselor de la usile termopan, este bine sa le montam la usile de la intrare, usile de la balcon si cam atat. Nu trebuie sa avem la toate usile din casa plase anti-insecte. La bucatarie mai putem monta, ca sa putem aerisi mai bine, daca stam la casa si avem si bucatarie de vara putem sa montam plase peste tot ca sa putem gati fara probleme. La apartament nu e cazul sa montezi plasa anti-insecte la usa de la intrare, poti insa sa o montezi la usa de la balcon si e mai mult decat suficient. In casa, daca tii neaparat sa ai plase, poti alege plasele „cu scai”, simple, care se pot fixa pe tocul usilor de interior, dar asta se practica mai putin pentru ca oricum ai plase la geamuri peste tot si mai ai si la usa de la balcon.

Acum ca stii unde sa le montezi si te-ai hotarat si ce tip vei folosi poti sa calculezi si pretul lor cu ajutorul unui calculator termopane. Pe langa faptul ca vei avea toate detaliile despre preturi termopane, vei putea sa vezi si o schita a plaselor si a ferestrelor, usilor termopan, introduci rapid date tehnice despre plase sau termopane, de la inaltime latime, pana la profil si tipul sau sau tipurile de deschideri, materiale, culori, numar ochiuri rama, geamuri si tipuri de tratamente. In cateva secunde ai si preturile finale si poti cere oferte de la firma producatoare, poti negocia usor, compari in timp real mai multe preturi de la diverse configuratii ale termopanelor.