Termopane Rehau

Click pe linkul de mai jos (scris cu albastru, cu litere mari) pentru

CALCULATOR TERMOPANE REHAU

Rehau Polymer este o companie germana infiintata in 1948 si specializata in producerea profilelor PVC pentru termopane. In acest sector economic detine o cota de piata importanta, atat la nivel european, cat si in Romania. Nu produce si geamurile termopan insa profilele PVC se pot utiliza impreuna cu orice tip de astfel de geamuri, indiferent de dimensiuni.

Profilele PVC, la nivel de perceptie generala, sunt asimilate termopanelor, desi din punct de vedere tehnic termopanelor sunt doar geamurile realizate din doua foi de sticla, cu rolul de a scadea transferul termic si de a creste gradul de izolare. Ca atare, in randurile de mai jos ne putem referi la profilele PVC produse de Rehau Polymer ca fiind termopane Rehau.

Avantajele folosirii termopanelor Rehau

termopane rehauAvand in vedere experienta germana de aproximativ o jumatate de secol in realizarea profilelor PVC, termopanele Rehau vin cu un avantaj important. Know how-ul dobandit de-a lungul timpului aduce o serie de garantii pentru clienti. Se poate vorbi atat de o garantie data de experienta cat si de una concreta, adica raportata la fiecare produs in parte. Garantia extinsa privind durata de viata a termopanelor Rehau poate ajunge pana la zece ani.

Coeficientul de transmisie termica al termopanelor Rehau este unul foarte scazut astfel incat izolarea termica este foarte buna. De asemenea, izolarea fonica este si ea la standarde ridicate.

Materialul Hightech RAU-FIPRO folosit de Rehau creste stabilitatea profilelor PVC. Suprafata HDF (Hight Definition Finishing) le confera profilelor eleganta si calitate. De asemenea, acestea sunt foarte usor de curatat. Termopanele Rehau sunt suple astfel incat feresterele sau usile au un aspect modern. Chiar daca sunt suple, permit o greutate maxima a canatului de pana la 400 de kilograme.

Un avantaj important al termopanelor Rehau, pe langa cel al calitatii superioare, este acela ca se pot realiza termopane de diferite culori, atat prin aplicarea unor folii care pot avea o singura culoare sau care pot imita alte materiale, cum ar fi lemnul, cat si prin vopsirea in fabrica cu o vopsea acrilo-poliuretanica realizata in Elvetia.

Exemple de profile Rehau

Profile termopane Rehau

  • termopane Rehau Synego
  • termopane Rehau Brillant Design 80
  • termopane Rehau Geneo Inovent
  • termopane Rehau Euro Design 70
  • termopane Rehau Geneo
  • termopane Rehau Euro Design 60
  • termopane Rehau Brillant Design 70

Rehau Euro Design 70 este un profil PVC cu cinci camere si o adancime constructiva de 70 de milimetri. Coeficientul de izolare termica a acestuia este de 1,3 W/mpK. Izolarea fonica poate ajunge pana la clasa a cincea. In comparatie cu ferestrele de lemn, economia de energie termica poate ajunge pana la 55%. Un profil Rehau mai mic este Euro Design 60, care are o adancime constructiva de 60 de milimetri si trei camere. Izolarea termica a acestuia este de 1,6 W/mpK.

Rehau Synego este un profil cu o adancime constructiva de 80 de milimetri. Are sapte camere si un indice de transfer termic de doar 0,94 W/mpK, ceea ce inseamna ca izoleaza termic mai bine decat primele doua profile. Armatura acestuia este din otel zincat cu o grosime de 1,5 2 milimetri.

Rehau produce profile PVC care au dimensiuni mai mari decat profilele anterioare. Pot fi amintite aici profilele Euro Design 86 Plus, Geneo si Geneo PHZ. Toate trei au sase camere si o adancime constructiva de 86 milimetri. Indicele de transfer termic este diferit. Cel mai mic indice este de 0,79 W/mpK si il gasim la ultimul profil amintit. Asadar, acesta ofera cea mai buna izolare termica.

Cele sase tipuri de provile PVC sunt amintite cu titlu exemplificativ. Rehau produce mult mai multe tipuri de profile si periodic scoate pe piata cate unele noi.

Unele dintre cele mai bune sisteme de profile pentru termopane dar si usi termopan se gasesc pe piata autohtona aduse de producatorul german Rehau.

Astfel am putea afirma ca exista o gama Rehau termopane din care fac parte si ferestre termopan si geamuri termopan, care se vor diferentia de cele din alte game prin faptul ca sunt foarte rezistente, sunt de cea mai buna calitate, sunt usor de curatat.

In ceea ce priveste gama larga de sortimente pe care o avem la termopane aici putem distinge termopane Rehau si ferestre Rehau, toate fiind de productie germana.

Cu toate acestea, Rehau trebuia sa ofere si un suport pe care sa fie montate termopane Rehau, astfel incat tamplarie Rehau, este ceea ce a reusit forma germana sa faca prin specialistii ei din tamplarie pvc, care poate fi de multe ori aceasi tamplarie termopan.

Astfel tamplaria pvc la care au contribuit producatorii germani de la Rehau si care acum este tamplarie pvc Rehau va fi cea care va va ajuta vizibil sa faceti cu adevarat economii la facturile de la caldura sau energie electrica, in functie de anotimp.

La aceasta tamplarie pvc, care este perfectionata cu ajutorul utilaje pvc, produse in Germania si care este facuta din profile pvc, puteti aduga o alta chestiune importanta- feronerie termopan care va va veni in ajutor pentru buna manipulare a noilor dvs achiztii, astfel incat sa nu aveti probleme in deschiderea si inchiderea lor.

In cazul in care mai doriti lamuriri la capitolul termopane Rehau, pagina de net Rehau.

Un ofertant termopane Gealan si ferestre Bucuresti confectioneaza rulouri exterioare, termopane Salamander 3D, termopane Salamander, termopane Rehau Geneo, jaluzele exterioare, fatade, termopane ieftine, ferestre armonice, ferestre pvc, termopane Rehau, reparatii termopane, plase insecte, termopane Gealan, glafuri aluminiu, tamplarie pvc, geamuri pvc, termopane Bucuresti, termopane Gealan KUBUS, usi interior, profile aluminiu, pereti cortina si usi culisante.

De altfel la adresa indicata puteti afla despre preturi termopane Rehau insa nu este singura sursa cu privire la aceasta informatie.

Operatiuni reparatii termopane: termopane ieftine, garnitura termopan, reparatii termopane sector 6, termopane Salamander, reparatii plase tantari rulou, schimbare feronerie termopan, modificari termopane, reparatii rulouri exterioare sector 1, reglaj ferestre termopan, deblocare geam termopan, calculator termopane, reparatii usa termopan si termopane Bucuresti.

Preturi termopane Rehau le puteti socoti usor si din aceasta pagina de web, dosar accesand optiunea calculator termopane Rehau.

Site calculator termopane profile pvc termopane Gealan, termopane Rehau Euro Design 70, termopane Salamander climAktivPlus, termopane Rehau, usi termopan, geamuri termopan, termopane Salamander, tamplarie pvc, rulouri aluminiu, termopane ieftine, ferestre si termopane Gealan S 7000 IQ plus realizat simplu.

Iar cand veti vedea termopane preturi trebuie sa stiti ca el au fost calculate si in functie de materialele folosite dar s-a luat in considerare si durabilitatea acestora, astfel incat sa considerati ca faceti o investitie.

Rehau si Gealan sunt doi producatori respectabili.